Palvelut

Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistyksen kotityöpalvelu

 

Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistys tuottaa kotityöpalvelua Mänttä-Vilppulan alueella. Palveluja tarjotaan ikäihmisille ja muille tarvitseville.

Palveluja ovat mm. kodinhoidon palvelut (esim. siivous, ikkunanpesu, silitys), pienimuotoiset pihatyöt (esim. ruohon leikkuu, kitkeminen, marjojen ja hedelmien poiminta, lumityöt) ja  asiointiapu (esim. kaupassa käynti, ulkoilu). Henkilöstömme on saanut koulutuksen kotityöpalveluun.

Olemme Mänttä-Vilppulan kaupungin valvomassa yksityisten sosiaalipalveluiden tukipalvelutuottajien rekisterissä. Kauttamme on mahdollisuus saada arvonlisäverotonta sosiaalipalveluiden tukipalvelua.

Kotityöpalvelun hinta on 25,00 €/tunti/työtekijä + ALV (24%).

Mänttä-Vilppulan 4H-yhdistyksen kotityöpalvelutoiminta on kotitalousvähennyskelpoista verotuksessa. Kotitalousvähennystä voi hakea kotitaloustyöstä, joka tapahtuu omassa kodissa, omien vanhempien tai appivanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa.

Kotityöpalvelu on yhdistyksemme varainhankintaa, jonka tuotto menee suoraan yhdistyksemme nuorisotoimintaan. Palveluja käytteässäsi tuet myös paikkakuntasi lapsia ja nuoria.

Työtilaukset:

p. 050-3470109